Miitti on Maskun Humikkalan liikekeskuksen yhteydessä oleva lähinnä kokous- tai koulutuskäyttöön sopiva tila. Samasta pihasta löytyvät mm. Tokmanni, Masku Cafe (myös pitopalvelu), Grilli-pizzeria sekä Säästöpankki. Lähellä ovat myös Maskun Nesteen palvelut, Kotipizza sekä Burger King, Kiisanpirtti, Kankaisten Golfpuisto ja Rivieran virkistysalue.

Miitti on avoin, suuruudeltaan noin 70m2, tila, joka sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Tilaan ei ole hissiä, joten se ei sovellu liikuntarajoitteisille. Ikkunoista on näkymä liikekeskuksen pihalle.

Tilassa on kuusi erillistä pöytää, joista voi helposti muodostaa erilaisia istumajärjestelyjä noin 16 hengelle. Pöydät ja tuolit ovat pinottavissa, jos tilaa halutaan käyttää täysin avoimena.

Kokousvarusteluina ovat tällä hetkellä näyttö, wifi, fläppitaulu ja pieni tussitaulu. Keittiötilassa käytettävissä jääkaappi, liesi, astianpesukone, veden- ja kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. Keittiö ei varsinaisesti sovellu ruokien valmistamiseen tai paistamiseen. Kahviastiasto 16 henkilölle sekä tarjoiluun astioita.

Turusta paikalle ajaa moottoritietä noin 15-20 min. Pihalla on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. Myös busseilla pääsee hyvin paikalle (Humikkalan liittymä Raumantiellä).

Ryhmätyöpöydät ja vapaata työskentelytilaa.
Luentosalimallin mahtuu järjestämään kahteen tai kolmeen riviin.

Miitin pöydät ja tuolit ovat kevyitä nostella, joten ne on helppo järjestellä erilaisiin muodostelmiin tai pinota ja käyttää tilaa täysin vapaana. Istumapaikkoja on tällä hetkellä 16 hengelle.

Soveltuu myös luku- tai keskustelupiirin käyttöön.
Luentosalimalli suuremmalla esiintymistilalla
Pöydät ja tuolit ovat pinottavia, joten tilaa voi käyttää myös täysin vapaana.

Miitissä on mahdollista keittää kahvia tai teetä ja säilyttää jääkaappituotteita. Varsinaiseen ruoanlaittoon tai paistamiseen tila ei taivu. Omat ruoat ja juomat ovat sallittuja ja suositeltuja. Vieressä on Tokmanni ja Maskun keskustasta ja Nesteeltä löytyvät K-Marketit, joista voi noutaa pientä purtavaa ja juomaa. Lähellä on useita lounas- ja ruokapaikkoja sekä useampi pitopalvelu, joiden kautta voi tilata syötävää.

Keittiössä mm. liesi, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro ja vedenkeitin.

Alustava hinnasto löytyy täältä.

Lisätiedot ja sopimusehdot sähköpostitse info@miitti.fi